Over mij

Ik ben een enthousiaste en nieuwsgierige beeldmaker en vormgever. Met oog voor vormgeving, sterke beelden en diverse vertelvormen. Zowel fotografie, illustratie, grafisch ontwerp, typografie als film zet ik in om een krachtig, esthetisch en communicatief beeld neer te zetten. Al van jongs af aan leg ik de wereld om mij heen vast. Ik kan mezelf compleet verliezen in de verhalen en gebeurtenissen die ik hoor, zie en lees. Ze vormen voor mij een aanleiding om beeld te maken. Mijn maatschappelijke betrokkenheid, interesse in de mens en actualiteit is een terugkerend aspect binnen het werk.

Fotografisch werk is te bekijken op De Levende Filmrol

Opleiding

2013 – 2017 Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost, Breda NL | Illustratief en grafisch ontwerp
2015 – 2016 Koninklijke Academie voor de Schone Kunsten, Gent België | Grafisch ontwerp, typografie en beeldverhaal .

Processed with VSCO with 4 preset